luni, 14 noiembrie 2011

iubire?

Dumnezeu te iubeste.
Asa ca suna bine? nu ma indoinesc de asta nici o secunda, pentru ca stiu ca a dat pe propriul Fiu sa moara , apoi acum daca o gandesc bine ma intreb cum e posibil asa ceva?cum adica sa isi lase propriul Fiu sa moara?uite pentru ca ne iubeste, stia ca altcineva nu poate face acest lucru asa perfect cum l-a facut Domnul Isus , nici un om nu ar fi putut rezista ispitei asa cum a facut-o Domnul Isus ,fiind fata in fata cu Satan, EL i-a zis NU si nu odata a fost asta.
Dumnezeu ne-a lasat Cuvantul , de ce? pentru ca ne iubeste, si ne vrea cu El o vesnicie (o vesnicie cam suspect spus , ca doar nu exista 2 vesnicii, dar trecem peste).
De cand m-am intors la Domnul vad pacatul si il constientizez cum inainte nu o faceam, si vad cum desi stiu ca sunt iubit de Dumnezeu , El permite sa mi se faca si sa mi se intample atatea,de ce? pentru ca ma iubeste.EL vrea ca noi sa ne punem si sa muncim , pentru a ajunge la viata vesnica , DA , El ar fi putut sa faca o minune ca pentru El nimic nu e prea greu si sa ne de-a viata vesnica din prima , dar e un fel de selectie(gandesc eu) , trebuie sa iti doresti viata vesnica , si daca o doresti indeajuns de tare o sa o si ai.
De atatea ori ni se intampla cate si mai cate , dar noi cum reactionam ? exista macare o diferenta intre cum am reactionat noi si cum ar reactiona cei din lume?Eu de multe ori o dau in bara si simt ca ceva din interior ma mustra , si ma invata la bine si cum ar fi trebuit sa fac (deci Duhul Sfant exista, El ne invata , EL ne cearta , El ne mangaie , El ne iubeste).Poate ca Dumnezeu a permis sa treci prin greutati si tu zici ca e prea mult ca esti slab, ei bine daca Dumnezeu care stie cate fire de par ai in cap a permis ca tu sa fii incercat asa, inseamna ca tu esti mai puternic decat crezi.De obicei cand suntem incercati si cadem , falimentam , mergem la Domnul si il luam la intrebari , de ce asa ? de ce mie? etc..Cine esti tu sa il iei la intrebari pe Dumnezeul care nu poate fi descris in cuvinte , cuvintele noastre is prea "preistorice" ca sa poata sa spuna despre Dumnezeu .
Desi Dumnezeu ar fi putut de atatea ori sa spuna , mi-a ajuns de atatea ori m-ai tradat , ziceai ca esti fiul/fiica Mea si uite ce faci , stiu ca mie mi-ar fi putut spune asa si nu o data , dar EL ne iarta si ne da 1000000000000 de sanse(asta nu inseamna ca de acum daca Dumnezeu ne iarta , hai sa pacatuim ca doar ce?ma iarta iar si iar , e posibil sa regreti amarnic daca faci asta), fii multumit cu cate sanse ai primit pana acum si de acum mergi pe calea care trebuie , e greu foarte greu , dar Domnul e cu noi .(mie cand mi s-a zis la inceput vezi ca pocainta e grea, am zis ce e greu ? nimic nu mi se parea greu , pana cand am inceput sa il caut pe Dumnezeu cu adevarat si de atunci nu doar cu Dumnezeu am treaba ci si Satan se baga pe fir, citeste Biblia cand trebuie sa citesc Biblia m-a ia somnu, roaga-te , cand trebuie sa ma rog se intampla nu stiu ce , dar prin disciplina putem face aceste lucuri si multe altele ).
Dragostea lui Dumnezeu nu e ca dragostea pe care noi o numim asa pe pamant , a Lui e dragoste pura.

2 comentarii:

  1. Mai bine de atat nu cred ca o puteai spune.
    Frumos,si adevarat!
    Si bine ar fi sa credem cu totii in EL si sa fim buni asa cum vrea El.

    RăspundețiȘtergere