joi, 10 noiembrie 2011

Acum inteleg

Ce inteleg? inteleg de ce pozele pocaitilor sunt mai deschise la culoare dand o impresie de stralucire poate chiar sfintire..is asa pentru ca is facute cu cate un aparat care costa multi euroi.Acum , e foarte bine , dar spre dezamagirea mea cand am costientizat mi-a parut rau , desi niciodata nu m-am prea gandit ca ala din poza e sfant,dar unele poze dau asa impresia asta.Oare cateodata nu ne facem poze ca sa aratam lumii cat de sfinti suntem ? sau dimpotriva cat de "shmecheri"??(si ca sa nu fie loc de discutii , am pornit de la pozele mele :) aa si nu am nimic cu facerea de poze si eu am , dar ce facem in poze ma intereseaza;) )

Ma tot gandeam ce sa fac cu blogul asta? multi nu intra (nu ca sa am eu spectatori , ci ca sa vada lumea si poate unu e interesat si poate se intoarce Acasa) , idei nu prea erau , depresii si suparari cat incape, nu aveam chef de scris , voiam doar sa vin acasa si sa stau la un film (ca asa e omu), stres cu clasa a12a si cred ca cel "mai important" e cel pe care uneori il ziceam ,mai intai sa fiu eu ok cu Domnul ca sa pot scrie si altora , dar cred ca am uitat ca si atunci cand eu ca om insensibil ce sunt ,nu il simt pe Dumnezeu , El sta langa mine si ma ajuta si ma priveste.(cateodata fac greseala asta pentru ca stiu cat is de vai de mine in fata Lui, insa din nou nu i-au in calcul ca EL ma priveste prin Domnul Isus).Si atunci cand ne e rau sa il laudam pe Dumnezeu , ca asa ne cere, sa nu mergem la oameni , prima data la Dumnezeu apoi la oameni .
Azi am scris cu un prieten de al meu la biblioteca la un studiu, si impreuna cu el ma minunam ce relatie faina au avut Pavel cu Timotei ,am ramas uimit , m-am bucurat asa tare cand citeam si vedeam aceste lucruri si cum Timotei ii era alaturi lui Pavel chiar si atunci cand toti l-au lasat .Unde gasim in ziua de azi un prieten asa? intreb si eu poate exista desi de muuuuuuuulte ori mi se dovedeste ca sunt prea rari oamenii astia ..dar sper ca Domnul sa ne ajute sa fim prieteni adevarati fiecare pentru cineva.
Domnezeu te iubeste! (in urmatoarea postare o sa scriu si despre asta , pentru ca multi zic da ma iubeste atunci de ce mi se intampla asta , asta si asta....)

2 comentarii:

  1. Si eu am ajuns la concluzia ca rar poti gasi un pieten adevarat.Indiferent de ceea ce ni se intampla, ar trebui noi sa fim prieteni adevarati si sa ne facem datoria. Daca cineva ne dezamageste, ar trebui( desi e greU) sa ne bucuram ca nu mai avem alaturi o persoana care nu ne poate fi prieten.

    RăspundețiȘtergere