marți, 14 februarie 2012

Ceea ce scriu acum am de mult in cap , dar acum explodeaza, multi poate o sa ma numeasca legalist si alte cuvinte frumoase dupa, dar asta este.
Vad la multi crestini de toate tipurile ca scriu "d-zeu" , si alte prescurtari si alte chestii , acum tu cel mai probabil o sa zici ," ce mai vrei si tu? astea nu is lucruri importante" .Eu cred ca lucrurile mari izvorasc din cele mici , deci tu daca nu esti in stare sa scrii numele lui Dumnezeu complet, cum vei putea sa ii zici altuia de EL , ca doar nu cred ca scrii "d-zeu" ca se termina literele pe net, e de rusine sau alte sentimente asemanatoare.(sau poate ca esti superificial, ceea ce inseamna ca ar trebui sa iei masuri).
Vrem numai lucruri mari si stiu ce zic ca eu la fel fac cateodata ,numai lucruri care sa insemne ceva alea mici lasa ca nu e timpul , insa de atatea ori mi s-a demonstrat ca lucrurile mari vin din cele mici , asa ca daca mai gandeste-te, sunt lucruri pe care nu le bagam in seama , crezand ca sunt mici , dar se pun acolo pe creier si dupa te intrebi de ce nu poti face cutare si cutare lucru.
Spuneti-mi cum vreti, dar eu m-am saturat sa tot vad "d-zeu" , Domnul cand cheama pe cineva nu il striga prescurtat "gigi" ci il striga Gheorghe, tot numele sa se auda. (nu am nimic cu acest nume , a fost primul care mi-a venit in minte).

Alt lucru e loialitatea prietenilor, nu o sa zic prea multe.Fiti prieteni adevarati si nu prieteni de ocazie ,odata veti avea nevoie si poate nu o sa aveti pe nimeni ca prieten real ,ci doar pe cei care au fost cateodata acolo ,dar nu pe acela cum e Domnul Isus ,care abia asteapta sa vorbesti cu El.NU iti face multe prietenii , putine si bune.Noi nici macar nu prea facem diferenta intre cuvintele "prieten" si persoana pe care doar o saluti sau abia vorbesti cu ea ,prieten e mult mai special .

Un comentariu:

  1. Prieten iti este acea persoana care poate fi oricand langa tine, poate nu fizic dar sufleteste, si care te accepta asa cum esti si nu incearca sa te schimbe, eventual doar atunci cand o iei in directia opusa.

    Cat despre prescurtare, nu stiu ce sa zic, eu oricum nu prescurtez, dar ai dreptate cand spui ca lucrurile mici conteaza pentru ca prin ele se formeaza cele mari, si daca esuam acolo vom esua si in cele mari.
    O seara buna!
    Dumnezeu sa te binecuvinteze.

    RăspundețiȘtergere