miercuri, 1 iunie 2011

unde e diferenta?

Ma uit la oamenii de langa mine isi traiesc viata cum pot ei mai bine pentru ei , nu ii doare decat de ale lor ,de exemplu colegii din clasa la mine , acu is fericiti acu tristi ca prietenul sau prietena i-a parasit sau le-a declarat iubirea ori alte motive care nu isi au rostul (am zis de colegii mei pentru ca ii vad si ii aud in fiecare zi, dar daca nu va convine puneti colegii sau prietenii vostri).In lume exista 2 feluri de oameni ei si noi , ei fiind lumea , noi fiind pocaitii cei care avem un Dumnezeu VIU cu care avem o relatie personala , ce e dureros e ca in loc sa ii facem noi pe ei sa fie ca si noi sa isi gaseasca pacea si linistea in Dumnezeu , ne fac ei pe noi sa fim ca ei , si fara sa ne dam seama cu lucruri marunte , un exemplu hainele la baieti ca la baieti , dar la fete e destul de "dureros" (stiti cred la ce ma refer daca nu lasati mesaj si va voi explica). UNDE E DIFERENTA???????????????????????? unde se reflecta Dumnezeu in noi ?? ca nu ma prind. Dumnezeu ne-a dat trupurile si noi suntem "stapani" pe ele , dar Dumnezeu nu cred ca ti-a dat trupul ca sa iti bati joc de el , sau sa il "infrumusetezi" tu un pic ca tu esti mai bun decat Dumnezeu , si stii mai multe decat stie El si de aia tu stii sa il "infrumusetezi".GRESIT! tu esti creatura Domnului , EL te-a creat deci de aici rezulta ca Domnul stie mai multe ca tine , mult mai multe .

A2a e, ca sunt tanar vreau sa ma distrez nu am timp de Dumnezeu , stiti cand ne dam seama ca trebuie sa lasam distractiile deoparte si sa il cautam pe Domnul? atunci cand suntem pe langa moarte , de obicei asa se intampla , pe unii Domnul i-a binecuvantat si nu le da asa ceva si au o tinerete frumoasa zic ei , apoi ajung la batranete si le pare rau de cum au trait in tinerete. Dumnezeu ne-a lasat sa alegem , dar nu cred ca e prea multumit atunci cand nu il alegem pe EL.
Sau este timp ,corect timp este cat Dumnezeu vrea, nu cat vrei tu .si e posibil sa fii prins pe picior gresit .
Asa de mult imi plac mie filmele , dar nu sunt bune ca in loc sa mai fac ceva pentru Domnul eu ma uit la un film care nu are nici o valoare pentru viata mea , sau alte si alte lucruri .Lasa ce faci si vorbeste cu Domnul ca EL vrea ,e posibil ca de atatea ori ti-a zis Fiul/Fiica Mea vreau sa vorbim sa imi zici una sau alta , si imagineaza-te pe tine care stai in fata calculatorului, sau cu prietenii, sau oriunde altundeva cu o activitate care nu il implica pe Domnul si ii zici asa Domnului nu acum nu pot sunt prea ocupat , si cum poate ai sa spui , dar eu nu am zis niciodata Domnului ca nu am timp , gura ta poate nu a zis dar prin faptele tale asta ai dat de inteles.Ce e tragi-comic e cum sa fii tu prea ocupat ca sa vorbesti cu Dumnezeu ?? ca nu pricep , ceea ce faci tu e mai important decat sa vorbesti cu Dumnezeu ? NU normal ca NU. Imagineaza-ti ca tu ai creat ceva , nu stiu sau ai crescut ceva mai bine , si tu ii zici acelui ceva (copilul tau, sau facem un exercitiu de imaginatie un caine sau pisica sau orice altceva) haide sa vorbim sa imi zici ce ai mai facut , si el sa iti zica sunt ocupat acum.esti prea ocupat sa vorbesti sau sa citesti Cuvantul Creatorului tau ? mai gandeste-te odata.
Si ca sa inchei in tema cu titlul , daca noi ca pocaiti poate facem asa , la fel fac si cei care nu au o relatie cu Domnul , unde e diferenta intre noi si ei ?
Nu uitati noi suntem creaturile(cei creati) si EL e Creatorul.

2 comentarii:

  1. pai, sunt unii care zic ca nu e important exteriorul ci doar interiorul, insa e corect cum zici tu pentru ca biblia ne spune ca ceea ce are omul in inima arata si la exterior.
    Si eu incerc sa lucrez la partea cu hainele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e o absurditate sa spunem ca nu avem timp de Dumnezeu. De multe ori facem lucruri atat de inutile, fara sa ne dam seama. Probabil am fi socati daca am vedea csat timp pierdem pe nimicuri, timp in care am putea face ceva mai constructiv. Aceasta este o mare problema in zilele noastre. Mereu ne dorim un timp mai bun de partasie, dar niciodata nu facem ceva concret .
    Ar trebui sa vorbim cu Domnul mereu, in toate momentele zilei, insa de multe ori suntem atat de ocupati cu ni insine si cu activitatile noastre, incat de amintim de El doar seara, cand ne este prea somn.

    RăspundețiȘtergere