duminică, 1 mai 2011

Azi la televizor aud ca il face pe Papa Ioan Paul al2-lea sfant , si ii intreb pe parintii mei , dar ce a facut el ca sa fie facut sfant si ei imi zic ca cica a facut minuni , a vindecat o femeie de parkinson etc..
Stau acum si ma intreb,de oameni el e facut sfant , dar de Dumnezeu ? ma intreb si nu vreau sa fiu rau , daca e in rai, pentru ca sa fii in rai nu e de ajuns sa fii religios ,ca sa fii langa TATA nu e de ajuns sa renunti la pofte si gata asa zice C. H. Mackintosh numai ca zice cu alte cuvinte ..
Stateam si ma gandeam in timpul mesei , daca vrei sa fii religios dute la ortodocsi sau catolici nu spun ca aici daca te duci nu ai treaba cu Dumnezeu, la final Tatal va alege din toate neamurile de peste tot ca sa isi faca poporul (va alege pe cei care au trait pentru EL nu conteaza culoarea pielii , a ochilor , inaltimea sau cat de bine ai fost vazut tu in timpul vietii tale , va conta un singur lucru , daca ti-ai dedicat viata pentru El ori nu) , si eu zic ca vor fi si dintre ortodocsi si catolici , dar ei traiesc mai mult dupa traditii nu dupa cum zice Biblia , acum nici nu zic ca la pocaiti toti vor fi in sus la Tatal , orice padure isi are uscaciunile ei , dar de la pocaiti e mult mai simplu sa construiesti o relatie persoanala cu Dumnezeu , de la cei care vestesc cuvantul Bibliei si despre asta e vorba program de program la bise si in afara ei in familiile fiecaruia , fata de ceilalti pentru ca ceilalti pun mare pret pe traditii si cum au plecat de la biserica gata uita de Dumnezeu, iar Dumnezeu nu vrea traditii EL vrea sa respectam Biblia care este Cuvantul Sau.
Zilele trecute am auzit o melodie care se cheama Die Religion Die mesajul e fain , cum e cantat e partea a2a .
Stateam si ma gandeam daca nu ar exista numele astea , "Ortodocsi" ,"Catolici","Baptisti" ,"Penticostali" etc. cum ar fi lumea , eu zic ca ar fi mult mai bine..religia e facuta de om , are reguli cu care nu intotdeauna Tatal e de acord cu ele .Mult mai simplu ar fi daca nu ar exista religii pentru ca de multe ori oamenii se cearta pe tema asta ca tu esti din nu stiu ce religie .Ar fi fain ca cei care merg cu Dumnezeu si il cauta pe EL sa fie toti in aceeasi oala sa fie biserici dar sa aibe un singur nume "Biserica lui Dumnezeu"  , iar ceilalti pe dinafara si daca ar fi asa poate ca convertirea multora ar fi posibila , poate s-ar face misiuni mai mari , evanghelizari mai mari , mii de oameni sa vina la Domnul, pentru ca Isus spune:"Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor."Matei 18:3

Haide-ti sa nu mai fim religiosi ci sa fim bibliosi.

3 comentarii:

  1. Ma faci sa zambesc :)
    Eu sunt de acord cu tine, nu religia te mantuieste, ci Dumnezeu, si este un singur Dumnezeu peste tot cu toate ca religii sunt multe.
    Si incep sa observ, ca majoritatea religiilor incep incetul cu incetul sa adopte altfel de invataturi si sa se departeze...
    Insa El ne-a lasat Biblia ca sa ne conduca si sa ne arata calea; inarmati cu ea, si cu rugaciunea,putem sta langa El.

    Si ma rog ca Dumnezeu sa ne ajute sa putem sa ramanem langa El oricat de greu ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place modul tau de gandire :)
    Mai e o vorba: religia incearca sa ne aduca din intuneric la lumina, iar mantuirea ne aduce din moarte la viata. (Ioan 5:24)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc FreeSeoDesign. frumoasa vorba.

    RăspundețiȘtergere