duminică, 5 decembrie 2010

Acum ceva timp in timpul unei predici am auzit despre planete si zei(s-a legat predicatorul de aceste lucruri) , si ma gandeam daca numele planetelor este numele la nu stiu ce zeu , mercur , venus , jupiter, ganditi-va cum arata planetele acelea , parca sunt lipiste de dragoste , nu exista viata pe ele , sunt o cauza pierduta, acum ganditi-va la planeta pamant este o planeta frumoasa plina de viata , probabil ati vazut poze ne internet cu planeta noastra si ai vazut cat e de frumoasa , acum daca celelalte planete sunt denumite dupa zei , planeta noastra este a Domnului de aceea este asa frumoasa, acum sa asociem asta oamenilor, toti cei care se incred in Domnul sunt plini de viata , sunt fapturi minunate ,iar cei care cred in altceva decat in Domnul sunt ca acele planete o cauza pierduta .
Noi suntem ai Lui , chiar daca acceptam asta sau nu ,EL ne-a dat , sunt multi care isi zic "atei" daca stai sa vorbesti putin cu ei , la inceput sunt tari pe pozitii stiu ce zic , pe urma cand ajungi la punctul culminant nu mai au nici un raspuns si cel mai probabil zis asta "hai gata lasa-ma" , dar chiar si acesti oameni la nevoie zic " Doamne ajuta-ma" sau asa ceva , dar il roaga pe Domnul sa ii ajute , asa ca si ei chiar daca nu vor si nu sunt constienti de asta il roaga pe EL sa ii ajute, deci in adancul lor stiu ei ceva ceva.EL ne-a promis atatea si stim ca se va tine de promisiune , haideti sa ii aratam recunostina.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat mi-a placut si povestirea asta! Great! Intr-adevar tot ceea ce El a creeat, este minunat. Noi, oamenii, suntem atat de pacatosi, incat facem tot sa para urat. Noi suntem acei care scarbim acest pamant. Multumesc Domnului pentru mila ce si`o revarsa zi de zi fata de noi. Ne-a lasat pe cea mai minunata planeta si ne-a facut cei mai frumosi!

    RăspundețiȘtergere